Vis det fulde website

MediaWatch

DR udpeger vinder af animations-udbud

Produktionsselskabet Sparre Production skal producere en ny animationsserie for børn til DR, der i foråret sendte en ny seriesatsning i 52 afsnit i udbud.

Foto: Sparre Production

Det bliver animationsselskabet Sparre Production, der skal være med til at få danske børn til at tænde for DRTV frem for Disney+. Det fremgår af en pressemeddelelse fra DR, der nu har udpeget vinderen af det udbud, der blev sat i søen i slutningen af april.

I udbuddet efterlyste DR en ny animationsserie til børn i foreløbig 52 afsnit, der skulle kunne konkurrere med "de allerstørste børnebrands, der eksisterer i dag".

Den udfordring bliver det altså Sparre Production, der tager op, med serien "Team Nugget", der nu går i produktion, fremgår det. Bag Sparre Production står producer Irene Sparre, der bl.a. har produceret Legos animationsserier, Lego Ninjago og Lego Star Wars.

Ud over "Team Nugget" er DR også på vej med en animationsserie af den danske tegner Jakob Martin Strid med titlen "Lille Frø". De nye animationsserier blev præsenteret på et pressemøde onsdag, hvor DR også satte navn og lanceringsdato på den nye digitale kanal for de mindste børn på DRTV, der får navnet "Minisjang" og går i luften til april. Producer Irene Sparre har bl.a. lavet animationsserier for Le

Modtag nyhedsbreve fra MediaWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra MediaWatch

Job

Se flere jobs