Vis det fulde website

MediaWatch

Efter opkøb: Strawberry Forlag skifter navn

Efter forlaget Strawberry i maj kort efter lanceringen i Danmark blev købt af konkurrenten Bonnier Books, tager forlaget nu nyt navn. Også den svenske del af forlaget har tidligere ændret navn.

Birgitte Franch blev hyret sidste år til stillingen som direktør på det nye forlag Strawberry. Hun har beholdt posten efter forlaget er opkøbt af Bonnier Books - og skifter navn til Alpha. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

I juni blev navneskiltet i den svenske del af forlagsvirksomheden Strawberry Publishing skiftet ud – nu sker det samme i den danske forlagsvirksomhed, der blev etablereret i begyndelsen af året i Danmark. Det oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Blot få måneder efter lanceringen i Danmark blev Strawberry opkøbt af den svenske konkurrent Bonnier Books, der ligeledes for nyligt har kastet sig ind i det danske forlagsmarked med etableringen af Gutkind. Derfor har et navneskift været ventet, men mens den svenske forretning har fået det nye navn Bazar på linje med et i forvejen Bonnier-ejet forlag i landet, vil det unge danske forlag fremover hedde Alpha.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld MediaWatch gratis nyhedsbrev

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra MediaWatch

Job

Se flere jobs