Vis det fulde website

MediaWatch

Gruppeopkald via Facebook er steget med 1000 pct. i Italien

Dataforbruget på Facebooks tjenester er steget til vejrs på grund af coronapandemien.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Facebook-aktiviteten i lande, der er hårdt ramt af coronavirusset, er steget med 50 pct., og brugen af videobeskeder er fordoblet. Det beretter selskabet i en meddelelse ifølge avisen Wall Street Journal.

I meddelelsen fremgår det, at i Italien er brugen af gruppeopkald steget med mere end 1000 pct. sammenlignet med sidste måned, mens den samlede aktivitet på Facebooks tjenester, der også tæller Instagram og Whatsapp, er steget med 70 pct.

Den øgede aktivitet på Facebooks tjenester beskytter ifølge selskabet dog ikke mod den forventede nedgang i onlinereklamer.

"Mange af vores tjenester, hvor vi ser en øget aktivitet, tager vi ikke penge for, og vi har set en forværring i vores reklameforretning i lande med aggressive tiltag for at forhindre spredningen af COVID-19 (coronavirusset, red.)," skriver direktørerne Alex Schultz og Jay Parikh i meddelelsen ifølge Wall Street Journal.

Facebook har ikke oplyst finansielle forventninger, men ledende ansatte fortæller, at forretningen "påvirkes negativt som så mange andre i verden".

/ritzau/FINANS

Modtag nyhedsbreve fra MediaWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra MediaWatch

Job

Se flere jobs