Vis det fulde website

MediaWatch

Politiken sætter sektioner på pause for at fokusere kræfterne om corona

For at kunne fastholde sin dækning under coronakrisen, sløjfer dagbladet Politiken de to printsektioner Rejser og Ibyen Weekend i en periode, ligesom stoffet fra andre sektioner er interegreret i hovedsektionen på print og online.

Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Mens coronakrisen står på og har lukket store dele af Danmark og resten af verden midlertidigt ned, lægger Politiken om i avisen og sætter særskilte sektioner på "coronapause" for at kunne fokusere kræfterne. Det skriver ansv. chefredaktør Christian Jensen i en kommentar i avisen.

"På Politiken mærker vi i høj grad interessen for sikker information i disse dage. Både fra vores abonnenter og de stadig flere, der ønsker at blive det. Det er en tillidserklæring, som vi hver dag gør vores bedste for at leve op til," skriver han og lister en række principper, avisen vil være orienteret mod i sin dækning, heriblandt at lytte til videnskaben, til læserne og guide til en hverdag i "undtagelsestilstand".

"For at vi kan leve op til alt det, må vi prioritere vores kræfter. Vi vil fortsat følge rejsebranchen tæt og inspirere til karantæneaktiviteter. Til gengæld går printsektionerne Rejser og Ibyen Weekend nu på coronapause, ligesom litteratur- og film- og tv-stoffet allerede er integreret i vores løbende udgivelser på print og digitalt," skriver Christian Jensen.

Modtag nyhedsbreve fra MediaWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra MediaWatch

Job

Se flere jobs