Vis det fulde website

MediaWatch

Wunderkind skal producere Børsens ejendomstillæg

Inden jul kostede sammenlægningen af B.T. og B.T Metro fem medarbejdere jobbet hos Wunderkind. Ny aftale med Børsen betyder ikke genansættelser, lyder det fra direktør.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Medie- og layoutbureauet Wunderkind har indgået aftale med Børsen om at lave avisens ejendomstillæg Børsen Ejendomme. Det skriver Journalisten.

Den nye aftale kommer i kølvandet på, at Wunderkind i december nedlagde fem stillinger som følge af, at B.T. Metro, som Wunderkind stod for at layoute, forsvandt ved sammenlægningen med B.T. i begyndelsen af året.

Selvom bureauets direktør, Anders-Peter Landert, dengang sagde til Journalisten, at mere arbejde i butikken kunne betyde genansættelser, er den nye aftale med Børsen Ejendomme for lille til, at det kommer til at ske, siger direktøren til fagbladet.

Børsen besluttede i oktober sidste år, at magasinet Penge & Privatøkonomi og det ugentlige ejendomstillæg skulle drives billigere. For ejendomstillæggets vedkommende skulle det ske ved, at et eksternt bureau skulle producere sektionen.

Mere fra MediaWatch

Job

Se flere jobs