Vis det fulde website

MediaWatch

Lars Werge slår sig ned som selvstændig

Et halvt år efter at have forladt sin stilling som formand i Dansk Journalistforbund bliver Lars Werge selvstændig konsulent.

Foto: Bonnerup Claus/Ritzau Scanpix

Lars Werge gik i sommer af som formand for Dansk Journalistforbund og vælger nu at blive selvstændig inden for de områder, han har opbygget erfaring med i løbet af sine godt otte år i forbundet. Det oplyser han til MediaWatch.

"Indtil der måtte vise sig en stilling, vil jeg give det et skud som selvstændig," siger Lars Werge, der nævner kommunikation, politikudvikling, coaching og sparring som områder, han vil beskæftige sig med.

Udover sin nye titel som selvstændig har han også fået en rolle som klummeskribent om arbejdsmarked for A4 Medier og er desuden i dialog med et forlag om et bogprojekt, forklarer han.

Lars Werge meddelte 30. juni sidste år sin afgang som formand for Journalistforbundet på Facebook efter et kort forløb, hvor forbundet havde sagt farvel til daværende chefredaktør for fagbladet Journalisten, Øjvind Hesselager.

Efter hård offentlig kritik af en formulering om Hesselagers journalistisk "kompromisløse" linje, som Lars Werge var citeret for i en pressemeddelelse om redaktørens afgang, valgte formanden selv at trække sig.

Modtag nyhedsbreve fra MediaWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra MediaWatch

Job

Se flere jobs